.•´¯`♥_¸.•´¯`♥_ ¸♥ .•´¯`♥_¸.•´¯`♥_ ¸♥
Το τραιφλ είναι για μενα η πιο κοινη λύση για ενα γρηγορο επιδορπιο.
Επιπλεον είναι και ενας ευκολος τροπος για να καταναλώνω περισσευματα απο κεικ,μπισκοτα,τσουρεκια,φρ� �υτακια,κρεμες...
Αυτο εδώ το εκανα μια Κυριακη που δεν ειχα ούτε χρονο,ούτε υλικα για να φτιαξω κατι για μετα το φαγητο
.•´¯`♥_¸.•´¯`♥_ ¸♥ .•´¯`♥_¸.•´¯`♥_ ¸♥
8-10 μπισκοτα dijestive
25 γρ. βούτυρο λιωμενο

Για την κρεμα:
2+1/2 κούπες φρέσκο γάλα
2+1/2 κ.σούπας ανθος αραβοσιτου βανίλια
4 κ.σούπας γεματες ζάχαρη
50 γρ.βούτυρο
1 φακελακι σκονη καφε

Γαρνίρισμα:
λίγη σαντιγύ ή 1 φακελακι κρεμα στιγμης βανίλια χτυπημενη με γαλα
καραμελα γαλακτος ή σιροπια ή γλυκο βύσσινο
αμυγδαλακι καβουρντισμενο
σκονη καφε ή κανελα

Τριβουμε στο μούλτι τα μπισκοτα και τα ανακατευουμε με το λιωμενο βουτυρο.
Τα μοιραζουμε σε 4 ποτηρια για freddo
Ετοιμάζουμε την κρέμα βαζοντας όλα τα υλικα στη φωτια να δέσουν,κτος απο το βούτυρο,που το ριχνουμε στο τελος.
Μοιραζουμε την κρεμα στα ποτηρια.
Αν θέλουμε προσθετουμε απο πανω καραμελα γαλακτος ή βύσσινα κομποστα.
Παγωνουμε στο ψυγειο.
Γαρνιουμε με σαντιγυ ή κρεμα βανιλια,περιχυνουμε με σιροπι,πασπαλιζουμε με σκονη καφε ή κανελα.

Ειναι ιδιαιτερα ελαφρυ στη γευση και τρωγεται απο μικρους και μεγαλους Smile