!-- facebook like this -->
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
1 φλυτζ τσαγιού λάδι
2 κρόκοι αυγού
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
χυμός λεμονιού
αλάτι
-Βάζετε σε ένα μπωλ τη μουστάρδα, το αλάτι και τους κρόκους.
-Ανακατεύετε με σύρμα, προσθέτοντας μερικές σταγόνες ξύδι, ώστε το μείγμα να γίνει σαν αλοιφή.
-Ανακατεύοντας συνέχεια ρίχνετε λάδι πολύ σιγά μέχρι να τελειώσει.
-Ενδιάμεσα ρίχνετε σταγόνες ξύδι.
-Προσθέτετε το χυμό του λεμονιού και η μαγιονέζα είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου