Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

!-- facebook like this -->

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 

 1 φλυτζ τσαγιού λάδι
2 κρόκοι αυγού
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
χυμός λεμονιού
αλάτι


-Βάζετε σε ένα μπωλ τη μουστάρδα, το αλάτι και τους κρόκους.

-Ανακατεύετε με σύρμα, προσθέτοντας μερικές σταγόνες ξύδι, ώστε το μείγμα να γίνει σαν αλοιφή.

-Ανακατεύοντας συνέχεια ρίχνετε λάδι πολύ σιγά μέχρι να τελειώσει.

-Ενδιάμεσα ρίχνετε σταγόνες ξύδι.

-Προσθέτετε το χυμό του λεμονιού και η μαγιονέζα είναι έτοιμη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου