1 φλυτζάνι λάδι
2 φλυτζάνια σιμιγδάλι
2 φλυτζάνια ζάχαρη
5 φλυτζάνια νερό
1 φλυτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
1 ξυλάκι κανέλλα
3 γαρύφαλλα
φλούδα λεμονιού


-Βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα και την φλούδα λεμονιού να βράσει

-Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το λάδι να κάψει


-Προσθέτετε το σιμιγδάλι στην κατσαρόλα με το λάδι, ανακατεύοντας και προσέχοντας να μην καεί αλλά να κοκκινήσει ελαφρά


-Αφαιρείτε απο την κατσαρόλα με το νερό, τα μυρωδικά


-Μόλις καβουρντιστεί το σιμιγδάλι ρίχνετε με προσοχή το βραστό νερό, λίγο λίγο, στην κατσαρόλα με το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει


-Προσθέτετε τ αμύγδαλα και σερβίρετε σε φόρμα